Recull de Premsa Local i Comarcal de les Terres de l'Ebre logo_biblioteca_marcelli_domingo
Publicació: Diari de Tarragona
Data: 04/12/2018
Pàgina: 45

Temes: [Ada Martí Margalef]

JPG   PDF Resum: Ada Martí, amb només 8 anys, ha guanyat el Campionat Femení Catala de trial , en imposar-se a set de les deu proves.

Campeón in extremis
Subtitol: Xavier Domenech
Data: 05/12/2018
Pàgina: 50

Temes: [Xavier Domènech Amades]

JPG   PDF Resum: El gandesà asegurà el primer lloc a la Copa Catalana d'Enduro BTT en la darrera prova del certamen, disputada a Pineda de Mar.

David Rodríguez, abonado al podio
Data: 24/10/2018
Pàgina: 49

Temes: [David Rodríguez]

JPG   PDF Resum: El rapitenc ha acabat primer a la Copa del Rei, a la Copa Ibèrica i al Campionat aragonès, i segon a l'europeu, l'estatal i el campionat andalús.

Exigencia hasta la victoria
Subtitol: Heura Piñol
Data: 19/12/2018
Pàgina: 42

Temes: [Heura Piñol]

JPG   PDF Resum: Heura Piñol, de Móra d'Ebre, ha guanyat aquesta temporada el circuit ebrenc de curses de muntanya.

UA Montsià una carrera imparable
Subtitol: Atletismo
Data: 31/10/2018
Pàgina: 49

Temes: [Unió Atlètica Montsià]

JPG   PDF Resum: La Unió Atlètica Montsià compta amb uns 220 atletes aquesta temporada, més que l'any passat, i els pressagis de futur són encara millors.

La temporada perfecta
Subtitol: Núria Puig, remo
Data: 10/01/2019
Pàgina: 41

Temes: [Núria Puig Aguiló]

JPG   PDF Resum: La component del Club Nàutic Amposta va tancar el 2018 amb diverses primeres posicions al Campionat d'Espanya i al Campionat Català.

Nacida para correr
Subtitol: Marina Freixa
Data: 23/01/2019
Pàgina: 42

Temes: [Marina Freixa]

JPG   PDF Resum: La de Corbera d'Ebre, que començà a practicar atletisme als set anhys, el 2018 va aconseguir podis a nivell català.

Récord con Tokio en el horizonte
Subtitol: Cristian Ravar
Data: 07/02/2019
Pàgina: 48

Temes: [Viorel Cristian Ravar Ladislau]

JPG   PDF Resum: L'atleta de la UA Montsià va aconseguir el seu primer rècrod d'Esapnya en martell pesat indoor i entre els seus reptes de futur està classificar-se per als Jocs Olímpics.